Wilt u een tuin aanleggen in Utrecht? 

Wij helpen u graag verder bij het aanleggen van een nieuwe tuin of bij de renovatie van uw bestaande tuin. uwtuin.nl is hét hoveniersbedrijf dat tuinaanleg in de regio Utrecht verzorgt. Onze hoveniers werken met passie voor het vak en natuurlijk met ‘groene vingers’. Ons doel is het beste resultaat leveren die voldoet aan de klant zijn wensen, dit zodat u weer kunt genieten van uw eigen tuin! Om die reden werken wij nauw samen met een netwerk van specialisten. Ieder werkt op zijn of haar eigen vakgebied om van uw tuin een droomtuin te maken! Zo kunt u denken aan een specialist op het gebied van beregening, zwembadbouw, tuinverlichting en diverse op maat gemaakte producten passend binnen uw project.

 

Tuinaanleg in Utrecht: De realisatie van uw droomtuin

De tuin hoort een plek te zijn waar u kunt relaxen en genieten. Bent u niet tevreden met de staat van uw tuin? Of wilt u slechts enkele delen van de tuin opknappen en hier uw eigen wensen en behoeftes graag in verwerken? Of u er nou voor kiest om een hele nieuwe tuin aan te leggen of uw tuin een flinke opknapbeurt te geven. Wij denken graag samen met u mee!

Wij maken voor u droomtuin een plan opmaat. Wij ontzorgen, tijd voor u om te ontspannen! In de regio Utrecht en Nijmegen is uwtuin.nl actief in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van particulieren tuinen, bedrijfstuinen & landschapstuinen. Wanneer u tevreden bent en geniet van uw tuin zijn wij tevreden! Wij leggen uw tuin aan met vakwerk, hieronder staan enkele foto’s van ons werk in Utrecht.

 

Hoe gaan wij te werk

De eerste vraag is: “Wat wilt u in uw droomtuin?” Wilt u een praktische onderhoudsvriendelijke tuin? Zou u een tuin wensen met meerdere zitplekjes die u via paden kunt bereiken? Wilt u een plek waar u kunt koken en barbecuen? Dit soort vragen kunt u zichzelf stellen, komt u er niet uit? Geen probleem, Wij helpen u graag! U kunt bij ons een afspraak maken, wij zullen dan samen kijken naar uw wensen en alle mogelijkheden voor uw tuin. Als uw wensen voor de aanleg van de tuin in kaart zijn gebracht, wordt dit verwerkt in een gepersonaliseerd tuinontwerp door onze eigen Tuinarchitect Frank. Heeft u samen met een eigen tuinontwerper een plan uitgedacht, dan bent u ook welkom bij uwtuin.nl. Aan de hand van dit plan kunnen wij de aanleg verzorgen. Wij bieden: deskundig advies, creatief ontwerp, vakkundige uitvoering en complete realisatie.

 

Veelgestelde vragen:

Bij het aanleggen van een droomtuin kunnen er vragen bij u opkomen. Daarom hebben wij hieronder de meestgestelde vragen voor u neergezet. Zijn u vragen nog niet beantwoord, dan kunt u ons bereiken via de mail en telefoon.