‘Onze tuinen zijn meesterwerken. We tekenen alleen voor het beste, dus ook bij u.’ 

Wilt u een nieuwe tuin volgens de laatste trends? uwtuin.nl is gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe ontwikkelingen. Wij maken graag op basis van uw wensen een tuinontwerp. Dak en gevelgroen waardoor tuinen op daken gemaakt kunnen worden is een voorbeeld van innovatie. Groene daken en bomen op daken, gecombineerd met bomen in bakken maakt het mogelijk elk tuinontwerp tot een prachtig eindproduct te maken, zelfs als er eigenlijk geen mogelijkheid tot groei is. Daktuinen en mooie begroeide balkons behoren tot de mogelijkheid. De verwezenlijking van uw droomtuin begint bij een tuinontwerp.

Wilt u een beeld van ons werk of inspiratie? Kijk dan op uwtuin.nl naar onze tuinprojecten of check onze Instagram uwtuinhoveniers. Vele referentie projecten zorgen voor een mooi portfolio van de toepassing van de diverse werkzaamheden. Wegdromen in de tuin die u altijd al gewild heeft? Dat krijgt u enkel voor elkaar met een goed vooropgezet plan; een gepersonaliseerd tuinontwerp. Hoe het maken van een tuinontwerp in zijn werk gaat? Dat leggen wij hieronder verder uit.

 

 

De voordelen van een Tuinontwerp

Het maken van een tuinontwerp kunt u zien als een kleine investering, waarvan u jarenlang plezier heeft! Zonder een goed ontwerp worden vaak onnodige fouten gemaakt. Een ontwerp is een grafische weergave van uw droomtuin en het geeft inzicht in de kosten, hieronder gaan we daar verder op in. Met een tuinontwerp kiest u voor zekerheid.

‘Onze tuinen zijn meesterwerken. We tekenen alleen voor het beste, dus ook bij u.’ 

 

Hoe wij te werk gaan

De eerste vraag is: “Hoe ziet uw droomtuin eruit?” Welke sfeer zou u graag terugzien in uw tuin en welke materialen zou u willen? Heeft u het liefst de hele dag zon, of vindt u een plekje in de schaduw ook wel prettig? Kortom, waar moet uw droomtuin aan voldoen? Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken naar alle mogelijkheden voor uw tuin. Als uw tuinwensen in kaart zijn gebracht, verwerkt onze Tuinarchitect Frank uw wensen in een tuinontwerp op maat. Heeft u samen met een eigen tuinontwerper een plan uitgedacht, dan bent u ook welkom bij uwtuin.nl. Aan de hand van dit plan kunnen wij de aanleg verzorgen. Wij bieden: deskundig advies, creatief ontwerp, vakkundige uitvoering en complete realisatie.

Tuinontwerp NijmegenTuinontwerp regio Nijmegen

Van idee tot Tuinontwerp

Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van een tuinontwerp? Onze ontwerper gaat als volgt aan de slag! 

 

Wat zijn de kosten van een tuinontwerp?

Wegdromen in de tuin die u altijd al gewild heeft? Met een vooropgezet plan; een tuinontwerp, lukt dit zeker! Een interieurontwerp in de woonkamer is onmisbaar. Hetzelfde geldt voor het laten maken van een tuinontwerp. Benieuwd wat de kosten zijn van het laten maken van een tuinontwerp? Lees dan verder.

Waarom kiezen voor een tuinontwerp?

Het is altijd een goede keuze om een professioneel tuinontwerp te laten maken als u graag wil dat uw tuin in regio Nijmegen een harmonieus geheel wordt. Een tuinontwerp kunt u zien als een draaiboek voor hoveniers. Relatief gezien is het laten maken van een tuinontwerp een kleine investering, u gaat er namelijk jarenlang plezier aan beleven!

Waaruit bestaan de kosten bij een tuinontwerp?

De kosten bij het maken van een tuinontwerp bestaan veelal uit het aantal uren dat men bezig is met het ontwerpen. Heeft u een grote tuin in of rondom Nijmegen waar veel aan veranderd zal moeten worden (denk aan een tuinhuis, carport, vijver, bestrating en nog meer). Of heeft u een iets kleinere (stads)tuin waar slechts een aantal aspecten veranderd moeten worden? Qua uren zit er verschil tussen voorbeeld A en B. Samengevat kost het laten maken van een tuinontwerp bij vrijwel elke hovenier ongeveer hetzelfde. Wij helpen u graag, u kunt een afspraak maken via de mail of telefonisch.