Wij houden van vakwerk. Dit is wat we graag doen, want wij hebben het mooiste beroep van de wereld.

uwtuin.nl is actief in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden van particuliere tuinen, de betere bedrijfstuin en landgoederen. uwtuin.nl is ontstaan uit boomkwekerij Ebben te Cuijk, langs de oevers van de rivier de Maas, aan de rand van het Peelgebied. Momenteel zet de vierde generatie het werk voort dat J.H. Ebben in 1862 begon. Inmiddels is ons hoveniersbedrijf gevestigd in Malden en Leidsche Rijn. Wij zijn actief in regio Nijmegen en Utrecht.

Alle door zowel eigen als externe architecten gemaakte ontwerpen worden gebaseerd op de wensen van de klant, wij vinden het erg belangrijk dat de wensen van de klant verwerkt worden in het tuinontwerp. Door een team van vakbekwame hoveniers wordt het ontwerp werkelijkheid en leggen wij de tuin van uw dromen aan. Wij houden van vakwerk. Dit is wat we graag doen, want wij hebben het mooiste beroep van de wereld.

Op 1 november 2017 is Helsen Hoveniers overgenomen door uwtuin.nl. Bij deze overname zijn ook de hoveniers en de projectleider Eddy meegegaan. Samen gaan we verder onder de handelsnaam uwtuin.nl en bestaat het team inmiddels uit 12 man! 

Contact

Uw Tuin Hoveniers