Een ruimtelijke, weidse uitstraling

Landschappelijke tuinen stralen veel rust uit en communiceren een ruimtelijke, weidse uitstraling. Wanneer u een ontwerp heeft of nog zoekend bent naar een prachtig ontwerp kan Uw Tuin hoveniers u adviseren. De landschapstuin kenmerkt zich door de ongedwongen sfeer en de natuurlijke materialen die worden gebruikt. Bij het ontwerpen van de landschapstuin wordt gekeken naar de omgeving van de tuin en wordt die omgeving op zo’n manier ge├»ntegreerd, dat niet duidelijk is waar de tuin ophoudt en het landschap begint. De ongedwongen, natuurlijke sfeer van de landschapstuin ontstaat niet bij toeval, er ligt een krachtig ontwerp aan de basis. Elementen die gebruikt worden sluiten altijd nauw aan bij het omringende landschap. Voorbeelden daarvan zijn groepen grote bomen of heesters, grasweides, slingerpaden en poelen of meertjes.