Wilt u een tuin laten aanleggen in Nijmegen? 

Wij helpen u graag verder bij het aanleggen van een nieuwe tuin of bij de renovatie van uw bestaande tuin. uwtuin.nl is hét hoveniersbedrijf dat tuinaanleg in de regio Nijmegen verzorgt. Onze hoveniers werken met passie voor het vak en natuurlijk met ‘groene vingers’. Wij willen niets liever dan het beste resultaat leveren aan onze klanten. Om die reden werken wij nauw samen met een netwerk van specialisten. Ieder werkt op zijn of haar eigen vakgebied om van uw tuin een droomtuin te maken! Zo kunt u denken aan een specialist op het gebied van beregening, zwembadbouw, tuinverlichting en diverse op maat gemaakte producten passend binnen uw project.

Tuinaanleg in Nijmegen: De realisatie van uw droomtuin

De tuin hoort een plek te zijn waar u kunt relaxen en genieten. Bent u niet tevreden met de staat van uw tuin? Of wilt u slechts enkele delen van de tuin opknappen en hier uw eigen wensen en behoeftes graag in verwerken? Of u er nou voor kiest om een hele nieuwe tuin aan te leggen of uw tuin een flinke opknapbeurt te geven. Wij denken graag samen met u mee!

Wij maken voor u droomtuin een plan opmaat. Wij ontzorgen, tijd voor u om te ontspannen! In de regio Nijmegen is uwtuin.nl actief in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van particulieren tuinen, bedrijfstuinen & landschapstuinen. Wanneer u tevreden bent en geniet van uw tuin zijn wij tevreden! Wij leggen uw tuin aan met oog voor elk detail, hieronder staan enkele foto’s van tuinaanleg in Nijmegen.

Hoe gaan wij te werk

De eerste vraag is: “Hoe ziet uw droomtuin eruit?” Om deze vraag te beantwoorden kunt u bijvoorbeeld de volgende vragen aan u zelf stellen. Wilt u een terras in de zon of liever in de schaduw? Vindt u een onderhoudsvriendelijke tuin prettig? Vooraf mag u nadenken over uw wensen, komt u er niet uit? Geen probleem, wij helpen u graag om te kijken naar alle mogelijkheden voor uw tuin. Als uw wensen voor de aanleg van de tuin in kaart zijn gebracht, wordt dit verwerkt in een gepersonaliseerd tuinontwerp door onze tuinarchitect Frank. Heeft u samen met een eigen tuinontwerper een plan uitgedacht, dan bent u ook welkom bij uwtuin.nl. Aan de hand van dit plan kunnen wij de aanleg verzorgen. Wij bieden: deskundig advies, creatief ontwerp, vakkundige uitvoering en complete realisatie!

Tuinaanleg Nijmegen Aanleg van Tuin Nijmegen

 

Veelgestelde vragen

Bij het aanleggen van een tuin kunnen er wat vragen bij u opkomen, hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u uitgewerkt. Zijn u vragen nog niet beantwoord, dan kunt u ons bereiken via de mail en telefoon.