Tuinontwerper fulltime

(iemand die zowel zijn hoofd als de handen uit de mouw kan steken)

Om onze ambities in een snelgroeiend bedrijf uwtuin.nl (onderdeel van een familiebedrijf) waar te maken zoeken wij een ambitieus, ondernemend en een tikkeltje eigenwijs fulltime collega om ons bedrijfsbureau compleet te maken. Dit met oog om ons bedrijf meer capaciteit te geven.

In deze veelzijdige, zelfstandige, generalistische, maar vooral uitdagende functie als tuinontwerper raak je meerdere facetten aan waardoor je een compleet onderdeel uitmaakt van het verhaal die wij samen met onze klanten schrijven. In dit verhaal staat de wens van de klant centraal en met als uiteindelijk doel hun “Droomtuin”.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor gevestigd in een boerderij naast de Intratuin geven wij ondersteuning aan de aanleg van onze tuinen. Vanuit deze locatie verzorgt het bedrijfsbureau o.a. de uitwerking van het tuinplan / het ontwerp, de planning, calculatie en is het ook open voor inloop van potentiële klanten die wij meenemen in hun eigen verhaal. Ons team van vakbekwame hoveniers zetten met passie en bevlogenheid het verhaal vervolgens om naar prachtige tuinen en onderhoud (begeleiden van tuinen naar een volwassen fase).

Omschrijving van jouw verantwoordelijkheden en taken, wat verwachten wij van jou;

In volgorde van zwaarte en focus zijn de werkzaamheden te vinden op 3 hoofdvlakken :

Tuinontwerpen

Wat je wilt maken, moet je kunnen tekenen”. Tuinen kunnen tekenen en beredeneren helpt bij het vormgeven van het verhaal van de klanten. Met oog op een ontwerp dat klanten doet verwonderen gaan wij nadat de acquisitie heeft plaatsgevonden aan de slag met het ontwerp (2D ontwerp met hand uitgewerkt of 3D digitaal met Vectorworks of er is op de locatie al een schets gemaakt die volstaat). Door het bundelen van innovatie en creativiteit en het gebruik te maken van de laatste trends en technieken creëren wij unieke tuinen met een luxe uitstraling. Hierbij neem je ook de technische details in mee en beplantings- en verlichtingsplannen, al dan niet afgestemd met je collega’s.

Verkoop

Heb jij talent in verkoop en relatiebeheer dan komt dit prima tot zijn recht. Je geeft naast het ontwerpen mede invulling aan de acquisitie. Of dit nu op eigen locatie is, bij de klant thuis of je op zoek gaat naar nieuwe bronnen. Alles begint natuurlijk bij een goede verkoop (voor zowel klant als uwtuin.nl)

Bedrijfsbureau

Met twee collega’s (bedrijfsleider & werkvoorbereider) beheer je samen het bedrijfsbureau. In jouw werkveld ligt de focus weliswaar op het ontwerpen, maar door jouw aanwezigheid en gedeelde verantwoordelijkheid kunnen ook diverse overige werkzaamheden onderdeel uit maken van een werkweek, te denken aan email & telefoon beantwoorden, lichte administratieve taken e.d. 

Ten tijden buig je mee daar waar nodig, ook van kantoor naar project om de lijnen uit te zetten of te ondersteunen. Het is natuurlijk mooi om jouw plan tot uiting te zien komen bij de start en het eind van een project (projectleiderschap).

Solliciteer direct!