Vakbekwaam hovenier

Hovenier “Het mooiste beroep van de wereld”

Groene vingers, voeten in de klei, bij jou is het gras altijd groener. Heb jij de nodige pergola’s getimmerd en borders laten kleuren? Een afgeronde hoveniersopleiding (niveau 2, 3 of 4) heb je in de pocket.

Jouw werkdag.

Om 06.45 uur sta je klaar op de loods. Even een lekkere bak koffie om vervolgens samen onderweg te gaan naar de klus. Je bekijkt het ontwerp en ziet de aandachtspunten. Met de nodige jaren werkervaring op zak en jouw technisch inzicht ..no problemo!.. Je maakt een vriendelijk praatje met de klant en draagt jouw passie over, aan de slag! De beregeningsinstallatie en de kabels voor het verlichtingsplan liggen op zijn plek. Je gaat verder met het straten van o.a. het terras. Om 12.00 uur is het tijd voor een bammetje. Na genoten te hebben van het zonnetje gaan jullie verder met het inplanten van de borders. Aan de hand van het beplantingsplan is dit voor jou gesneden koek. Eind van de dag breng je de spullen terug naar de loods en omdat het vrijdag is sluit je je 37-urige werkweek (fulltime) gezellig af met al je collega’s en een biertje. Er zijn regelmatig leuke activiteiten, met de sfeer zit het wel goed!

Je bent flexibel en in het bezit van een (BE) rijbewijs. Voorwaarden en salariëring conform CAO Hoveniers branche.

Solliciteer direct!