Hovenier

Snoeien kan je als de beste, op de opleiding noemde ze je niet voor niks kampioen ‘snoei de strakste haag’. Met een afgeronde hoveniersopleiding (niveau 2,3 of 4) ben jij de tuinvrouw of tuinman waar wij naar op zoek zijn!

Jouw werkdag.

Start op de loods, om 06.45 uur sta je fris en fruitig klaar. Even een lekkere bak koffie om vervolgens samen onderweg te gaan naar de eerste klus. Met een grote diversiteit aan projecten staat jou elke dag wat anders te wachten. Je maakt een vriendelijk praatje met de klant en draagt jouw passie over, aan de slag! Jij zorgt ervoor dat het gazon er weer als een biljartlaken bij komt te liggen. Verticuteren, doorzaaien en bemesten. Jij weet inmiddels wel hoe dat moet. Je verwijdert het dode hout uit heesters en ook de haag is weer toe aan een eerste trimbeurt. Na een bammetje in de zon ga je verder met de plantenborder. De tuin wordt jouw kindje, je ziet hem opgroeien tot hij volwassen is, daar krijg je energie van! Eind van de dag breng je de spullen terug naar de loods en omdat het vrijdag is sluit je je 37-urige werkweek (fulltime) gezellig af met al je collega’s en een biertje. Er zijn regelmatig leuke activiteiten, met de sfeer zit het wel goed!

Je bent flexibel en in het bezit van een (BE) rijbewijs. Voorwaarden en salariëring conform CAO Hoveniers branche.

Solliciteer direct! of neem een kijkje op uwtuin.nl!